Državno prvenstvo v devetki - seniorji

Začetek turnirja: 27.04.2019 ob 10:00
Tip turnirja Državno prvenstvo
Disciplina devetka
Lokacija
Rok za prijavo 25.04.2019 do 23:59h
Sistem tekmovanja Round robin (skupine, vsak z vsakim) do 16 prijavljenih tekmovalcev oziroma dvojna eliminacija za število prijavljenih tekmovalcev višje od 16, finalna skupina enojne eliminacije
Pravica do nastopa Vsi licencirani tekmovalci BZS, ki so (ali bodo) v sezoni 2019 dopolnili vsaj 43 let
Prijavnina 15€
Kako se prijaviti Prijava prek društva tekmovalca na tekmovanja@biljardna-zveza.si in hkrati še v vednost na tomaz.mikac@btc.si, najkasneje do četrtka, 25.04.2019 do 24:00 Odjava nastopa je možna samo na dan tekmovanja pri organizatorju, pol ure pred pričetkom tekmovanja.
Nagrade
Št. nastopajočih 46
Vodja turnirja Tomaž Mikac
Pomočnik vodje
Predstavnik organizatorja
Glavni sodnik

OPOMBE

Licencirani tekmovalci so vsi registrirani igralci z veljavno (sezonsko ali enkratno) tekmovalno licenco BZS.
Morebitne naknadne prijave so možne ob posebnih pogojih do zapolnitve predvidenih štartnih mest, ki bodo objavljena po zaključenih rednih prijavah. Naknadno prijavo odda društvo tekmovalca organizatorju na dan tekmovanja, najkasneje pol ure pred predvidenim pričetkom tekmovanja. Višina prijavnine za naknadno prijavo znaša 5 EUR več kot redna prijavnina.

Datoteke:
Bližnjice