20. March, 2017

BEST OF SNOOKER, DRUGIČ

Best of Snooker, 11. 5. 2017.

V veliko veselje nam je najaviti, da se 11. maja v Ljubljano vrača Best of Snooker, dogodek, ki je lansko leto pripeljal štiri vrhunske specialiste tega športa v Halo Tivoli, kjer so se pomerili med seboj v treh razburljivih, a tudi šaljivih dvobojih ter gledalce seznanili z igro, ki je še vedno dobro razvita v zgolj nekaterih državah sveta.

Tokrat so organizatorji za nas pripravili še en spektakel, saj se bo Juddu 'The Ace in the Pack' Trumpu, ki je v Ljubljani nastopil že decembra, pridružil še diskutabilno najboljši igralec snookerja vseh časov, Ronnie 'The Rocket' O'Sullivan.

Judd Trump trenutno zaseda drugo mesto na svetovni točkovni lestvici. Osvojil je zadnji turnir World Snooker Toura, Players Championship v Walesu, kjer je na poti do naslova ugnal tudi O'Sullivana. Zaigral je že v petem finalu sezone, zaradi česar se ga upravičeno boji marsikateri igralec na sceni.

Petkratni svetovni prvak Ronnie O'Sullivan že od odločitve za profesionalno kariero snookeraša velja za največjega talenta, ki je kadar koli poprijel za snooker palico. Pod pasom ima že več kot 60 naslovov, najbolj svež je z letošnjega Masters turnirja.

Dogodek obeta pravo dramo, saj igralca obljubljata, da se ne bosta zadrževala z znanjem in spretnostjo, ki jo premoreta za mizo. Odigrala bosta razburljiv dvoboj do 6, ki ga Ljubljana ne bo hitro pozabila. Ker karte precej hitro pohajajo, svetujemo, da si svojo pridobite čim hitreje.

Za vse, ki naročite karte preko BZS pa posebno presenečenje: 15% na karte VIP, I. in II. kategorije. Več informacij na info@biljardna.zveza.si!



Komentarji



« Nazaj
Lestvice
MESTO
IME
TOČKE
Maks Benko
2535
Maj Badovinac
1495
Matjaž Erčulj
1415
Roberto Bartol
1200
Svit Pavlinjek
915
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Aleksander Raišič
510
Aleš Mandič
370
Svit Pavlinjek
310
Martin Lampret
245
Matej Brajkovič
215
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Marko Hočevar
1090
Peter Drame
885
Tomaž Varvaris
725
Dejan Arnavtovič
455
Stane Jelačin
410
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Maj Badovinac
835
Tristan Šulek
680
Svit Pavlinjek
580
Blaž Rus
405
David Gradišnik
405
Ogled celotne lestvice »
izdelava spletne strani Copyright © 2013 Biljardna zveza Slovenije