10. Junij, 2019

Direktovci (Bižal, Peterlin in Rednak) ekipni državni prvaki

Direktovci (Bižal, Peterlin in Rednak) ekipni državni prvaki

V soboto, 8. 6. 2019 se je v biljardnici Direkt odvilo ekipno državno prvenstvo. Na tekmovanju je nastopalo šest ekip iz štirih klubov, pomerile pa so se v disciplinah devetke, desetke in osmice.

Iz kvalifikacij so se v polfinali uvrstile ekipe Gomes1 (Štrucl, Gavez in Hercog), Gomes2 (Vegan, Messner B. in Videčnik), BK Bistrc (Gradišnik K., Uljan in Tomažič) in Direkt123 (Bižal, Peterlin in Rednak). V mariborskem polfinalu je z rezultatom 3:0 slavila prva ekipa Gomesa, precej bolj napeto pa je bilo drugo finale. Bižal je najprej presenetil Gradišnika, nato pa je Peterlin v odločilni tekmi z zmago potrdil napredovanje v finale tekmovanja.

Domača ekipa je zalet ohranila tudi v finalu. Z rezultatom 2:1 je premagala svoje nasprotnike iz štajerske prestolnice in se veselila naslova ekipnega državnega prvaka.

Tekmovanje je popestrila tudi mlada ekipa "Mamo to!" iz BK Direkt. Mitji Gradišniku sta se v ekipi pridružila Blaž Rus in David Gradišnik. Skupaj so se pozabavali v prijetnem vzdušju tekmovanja ter pridobivali dragocene tekmovalne izkušenje.

Več o tekmovanju si lahko ogledate tukaj.

Želimo vam lepo poletje in pošiljamo prisrčen pozdrav!

GalerijaKomentarji« Nazaj
Lestvice
MESTO
IME
TOČKE
Matjaž Erčulj
4040
Mitja Gradišnik
3485
Miha Šinkovec
2235
Klemen Gradišnik
2230
Ana Gradišnik
1750
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Jan Mrak
1500
David Furlan
895
Loris Kulenović
710
Matic Rotar
525
Aljaž Papež
515
Ogled celotne lestvice »
izdelava spletne strani Copyright © 2013 Biljardna zveza Slovenije