20. November, 2016

FINALNI DVOBOJI DRŽAVNIH PRVENSTEV 2016

Uradni plakat dogodka.

Dragi prijatelji našega ljubljenega športa, pripravlja se dogodek, ki ga ne gre zamuditi.

V nedeljo, četrtega decembra, bo Biljardna hiša Ljubljana (Parmova 25) okrog na sveže preoblečene mize Dynamic III z novimi kroglami Duramith Tournament PRO pripravila pravi pravcati ring, kamor se bo podalo osem igralcev, ki bodo odigrali štiri finalne obračune letošnjih državnih prvenstev (vseh disciplin: straight-pool, devetka, mednarodna osmica in desetka).

Finalisti prvih treh disciplin so nam že znani, medtem ko se bo v soboto pred finalnimi obračuni odigralo še državno prvenstvo v desetki, ki bo podelilo zadnji dve mesti, ki še vodita na prestižni tekmovalni dan – prvič organiziran v takšni obliki.

V straight-poolu sta si mesti v finalu aprila letos v Biljardnici 9-ka izborila Matjaž Erčulj (BK Gomes) in Mitja Gradišnik (BK Ilirija). Gre za ponovitev finala lanske sezone in z zanimanjem bomo lahko spremljali, ali bo tokrat Mitji uspelo vrniti milo za drago.

Prejšnji mesec je Biljardna hiša Ljubljana priredila državno prvenstvo v devetki, kjer si je mesto v finalu ponovno izboril Matjaž Erčulj, nasproti pa mu bo stal prvi mož BK Fit-Fit, Damjan Kerep. Bo 13. nosilcu na skupni lestvici uspelo pripraviti presenečenje in domov vzeti zlato?

Novembra je postalo jasno, kdo si bo podal roke v finalu mednarodne osmice. Po izpustitvi prvih dveh prvenstev se je v slogu vrnil Marko Bakarčič (BK Ilirija), a kljub izjemni predstavi v Biljardnici Direkt, ne sme nikakor podcenjevati svojega nasprotnika, državnega prvaka v snookerju, Jurija Potočnika (BK Kaval Premium).

Štirje napeti dvoboji, osem ostro pripravljenih biljardistov. Komu bo domov odnesel lovorike? Vljudno vabimo, da se nam pridružite v posebej pripravljeni areni za gledalce, ki bo ponujala prvovrstno izkušnjo biljarda na najvišji ravni. Dogodka nikar ne gre zamuditi, potrudimo se, da bo čimvečja udeležba gledalcev še dodatno dvignila vzdušje na eventu. Prvo finale se bo pričelo ob 14. uri, predvideno se ima spektakel zaključiti ob deseti zvečer. Vsa finala bodo sojena. Se vidimo tam.

Galerija



Komentarji



« Nazaj
Lestvice
MESTO
IME
TOČKE
Maks Benko
2535
Maj Badovinac
1495
Matjaž Erčulj
1415
Roberto Bartol
1200
Svit Pavlinjek
915
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Aleš Mandič
840
Svit Pavlinjek
835
Aleksander Raišič
830
Miha Zajc
470
Aleš Pečečnik
465
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Marko Hočevar
1090
Peter Drame
885
Tomaž Varvaris
725
Dejan Arnavtovič
455
Stane Jelačin
410
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Maj Badovinac
835
Tristan Šulek
680
Svit Pavlinjek
580
Blaž Rus
405
David Gradišnik
405
Ogled celotne lestvice »
izdelava spletne strani Copyright © 2013 Biljardna zveza Slovenije