28. Januar, 2019

Svilarju tretji krog Balkan toura, Matjaž in Klemen deveta!

V času premora na domači sceni, se je v Zagrebu, Hrvaška, odvil tretji krog renomiranega "Mezz Cues" Balkan toura.

Od naših predstavnikov so se tekmovanja udeležili Matjaž Erčulj, Klemen Gradišnik, Blaž Kolenc, Simon Tomažič. Kristijan Gavez, Alen Simonič in Tomaž Benedičič, če naštejemo samo nekatere.

Na tekmovanju, ki ga je na koncu osvojil odlični Zoran Svilar (Srb), so se naši odrezali še posebej dobro. Kot ponavadi sta najboljši uvrstitvi dosegla Matjaž in Klemen, ki sta oba zasedla končno deveto mesto. Še posebej "nesrečen" je bil izpad Mamba, ki je celo tekmo igral na zelo visokem nivoju, celo vodil 8:4, a na koncu žal izgubil 8:9. Kaj dosti razen nekoliko slabših brejkov v drugi polovici ni zagrešil, treba pa je poudariti odličen povratek in močno igro Djordjeta Peclja, ki mu je uspel sicer malo verjeten preobrat. Kakor koli, dober rezultat naših najboljših.

Dobri uvrstitvi so zaokrožili še Kristijan Gavez (17-to mesto) ter Peter Fijavž in Simon Tomažič (oba 33-ta). Tekmovalo je 96 tekmovalcev.

Več o tekmovanju si lahko ogledate tukaj.

Našim fantom iskreno čestitamo.

1905
Miha Šinkovec