19. November, 2018

Furlan, srečno, prvi.

Furlan, srečno, prvi.

V soboto, dne 16. 11. 2018 se je v biljardnici Direkt odvil zadnji krog mladinske lige  sezone 2018. Tekmovanja se je udeležilo osem tekmovalcev, med vsemi pa je bil najsrečnejši David Furlan (BK Direkt).

V ponovitvi finala 6. kroga lige proti Jan Mraku iz BK Hipodrom je bil David tisti, ki je imel več pomoči športne sreče. Tekma je bila večji del izenačena, pri rezultatu 3:3 pa je bil Furlan tisti, ki ga je poljubila boginja sreče. Pri zadnji devetki, ki je bila vse prej kot lahka, je sicer za malenkost zgrešil, a devetka je preko dolge bande vseeno našla pot do žepa, ker je pomenilo zmago z rezultatom 4:3.

Kljub temu je sledilo športno rokovanje in obljuba, da se v zadnjem turnirju sezone (DP v devetki) morda spet pomerita?

Sicer pa sta iz skupin napredovala Aljaž Papež in Blaž Rus (oba BK Direkt) ter s tem osvojila končni tretji mesti. V kombinaciji s 7. mestom Lorisa Kulenovića (BK Direkt) je to pomenilo, da je Blaž Rus krog pred zaključkom sezone prevzel tretje mesto na lestvici skupne razvrstitve. Vsekakor odličena sezona za mladega fanta, a za končen razplet bo potrebno počakati do zadnje devetke mladinskega državnega prvenstva.

Peti mesti sta šli Maticu Rotarju in Evanu Pircu, sedmi pa Davidu Gradišniku in Lorisu Kolenoviću.

Čestitke vsem!

 Komentarji« Nazaj
Lestvice
MESTO
IME
TOČKE
Matjaž Erčulj
2940
Mitja Gradišnik
2750
Klemen Gradišnik
1905
Miha Šinkovec
1745
Ana Gradišnik
1425
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Jan Mrak
1500
David Furlan
895
Loris Kulenović
710
Matic Rotar
525
Aljaž Papež
515
Ogled celotne lestvice »
izdelava spletne strani Copyright © 2013 Biljardna zveza Slovenije