19. February, 2020

2. Vseslovenski dan študentskega biljarda

26. 2. bomo ponovno priredili brezplačne turnirje za študente v vseh treh univerzitetnih središčih. Istočasno bodo potekali turnirji v Ljubljani (Kaval), Mariboru (Gomes) in Ankaranu. Ti turnirji bodo dali kvalifikante za 4. državno univerzitetno prvenstvo, ki to leto poteka 11. 3. v Mariboru. Na turnirjih lahko nastopijo vsi študentje in študentke s statusom študenta v tekočem študijskem letu. Turnirji bodo zabavna mešanica tekmovalnega in sproščenega z mnogimi praktičnimi nagradami iz strani organizatorjev.

Več informacij o turnirjih in prijave:

V Ljubljani bomo s pomočjo Zavoda Avantis, Unisport in Kaval Group priredili dan družabnih iger v biljardu, pikadu in ročnem nogometu. Več informacij: https://sites.google.com/site/unisportsite/programi-zveze/programi-sportne-zveze-univerze-v-ljubljani-2019-20?fbclid=IwAR0W7-zM9XDc4O8qAGbl8LDnr6GqDOf484sjlfQwKmANyUD0J9uktyiQMgU

V Mariboru bomo v sodelovanju z BK Gomes in Zdravo Zabavo priredili brezplačen študentski turnir v biljardu: https://www.zdravazabava.com/studentski-turnir-v-biljardu/

S pomočjo Univerzitetne športne zveze Primorske bo študentski turnir ponovno potekal v Pool baru Lucija. Informacije: info@uszp.si

Vabljeni vsi študentje in študentke.

Matej Šulek
Domen Šinkovec