18. May, 2020

Erčulj in Kretov zaokrožila mesec Gomesa

Erčulj in Kretov zaokrožila mesec Gomesa

Tekom vikenda so tekmovanja zaključili še prvoligaši in mladinci ter tako zaokrožili prvo postkoronsko serijo. Člani so v biljardnici Break odigrali suspendiran drugi krog prve lige, mladinci pa so v biljardnici Direkt odigrali svoj tretji krog. Prvi so se v skupini 23- tih pomerili v desetki, drugi pa v skupini 10-tih v devetki.

ČLANI

Iz kvalifikacijskega dela so se v izločilne dvoboje najboljših šestnajst uvrstili Jurij Potočnik (Direkt), Matej Brajkovič (KBL), Matjaž Erčulj (Gomes), Franci Čučnik (KBL), Jasmin Čauševič (Break), Kristijan Gavze (Gomes), Boštjan Pemič (Frankie's) in Jože Marinko (BKL). Več o kvalifikacijskem delu si lahko pogledate tukaj.

V finalu sta se pomerila Matjaž Erčulj in Mitja Gradišnik (Direkt). Matjaž se je v finale uvrstil preko Klemna Gradišnika (8:4), Mateja Brajkoviča (8:5) in Boštjana Pemiča (8:1), Mitja pa preko Jurija Potočnika (8:4), Joža Marinkota (8:4) in Kristijana Gaveza (8:6). V zanimivem in borbenem finalu je bil Matjaž boljši in se z rezultatom 8:5 veselil svoje prve zmage v letošnji sezoni.

Med člani bi izpostavili še odličen rezultat Pemiča in Gaveza (oba 3. mesto) ter Jasmina Čauševiča, ki je s 5. mestom dosegel svoj najboljši rezultat v elitni konkurenci.

Več o finalni skupini si lahko ogledate tukaj.

MLADINCI

Mladincem se premor ni kaj dosti poznal. Vsi so prikazali znaten napredek in prav v veselje jih je bilo opazovati. Iz kvalifikacijskih skupin so se v polfinali uvrstili Maks Benko (Direkt), Ivan Kretov (Gomes), David Gradišnik (Direkt) in Alex Kovačec (Devetka Maribor). V prvem polfinalu je bil Maks boljši od Davida, v drugem pa Ivan od Alexa. Če je Maks v skupini presenetil sicer favoriziranega Ivana, pa mu v finalu ni uspelo ponoviti odličnega rezultata. Po kvalititetni igri obeh je bil Ivan na koncu le boljši z rezultatom 5:2.

Iskrene čestitke BK Gomes: njegovi člani so tako zmagali na tekmovanjih III., II., I. in mladinske lige. Izjemen klubski uspeh! Čestitke tudi vsem članom in mladincem - vsega skupaj nas je tekmovalo kar 83, kar je prav tako zelo lep uspeh.

Že to soboto pa se vidimo na članskem državnem prvenstvu v osmici in sicer v Biljardni hiši Ljubljana - Slovenska.

  

GalerijaKomentarji« Nazaj
Lestvice
MESTO
IME
TOČKE
Matjaž Erčulj
3725
Mitja Gradišnik
2590
Klemen Gradišnik
2500
Jurij Potočnik
1980
Matej Šulek
1835
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Bojan Uljan
830
Kristijan Nikl
615
Sašo Mežek
610
Simon Tomažič
575
Rok Količ
530
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Alex Kovačec
1075
Blaž Rus
880
Samir Mahmutović
680
Iulian-Anatol Ermalai
610
Luka Zorman
495
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Alex Kovačec
1620
Blaž Rus
1525
David Gradišnik
1275
Ivan Kretov
1170
Maks Benko
860
Ogled celotne lestvice »
izdelava spletne strani Copyright © 2013 Biljardna zveza Slovenije