18. May, 2020

Erčulj in Kretov zaokrožila mesec Gomesa

Erčulj in Kretov zaokrožila mesec Gomesa

Tekom vikenda so tekmovanja zaključili še prvoligaši in mladinci ter tako zaokrožili prvo postkoronsko serijo. Člani so v biljardnici Break odigrali suspendiran drugi krog prve lige, mladinci pa so v biljardnici Direkt odigrali svoj tretji krog. Prvi so se v skupini 23- tih pomerili v desetki, drugi pa v skupini 10-tih v devetki.

ČLANI

Iz kvalifikacijskega dela so se v izločilne dvoboje najboljših šestnajst uvrstili Jurij Potočnik (Direkt), Matej Brajkovič (KBL), Matjaž Erčulj (Gomes), Franci Čučnik (KBL), Jasmin Čauševič (Break), Kristijan Gavze (Gomes), Boštjan Pemič (Frankie's) in Jože Marinko (BKL). Več o kvalifikacijskem delu si lahko pogledate tukaj.

V finalu sta se pomerila Matjaž Erčulj in Mitja Gradišnik (Direkt). Matjaž se je v finale uvrstil preko Klemna Gradišnika (8:4), Mateja Brajkoviča (8:5) in Boštjana Pemiča (8:1), Mitja pa preko Jurija Potočnika (8:4), Joža Marinkota (8:4) in Kristijana Gaveza (8:6). V zanimivem in borbenem finalu je bil Matjaž boljši in se z rezultatom 8:5 veselil svoje prve zmage v letošnji sezoni.

Med člani bi izpostavili še odličen rezultat Pemiča in Gaveza (oba 3. mesto) ter Jasmina Čauševiča, ki je s 5. mestom dosegel svoj najboljši rezultat v elitni konkurenci.

Več o finalni skupini si lahko ogledate tukaj.

MLADINCI

Mladincem se premor ni kaj dosti poznal. Vsi so prikazali znaten napredek in prav v veselje jih je bilo opazovati. Iz kvalifikacijskih skupin so se v polfinali uvrstili Maks Benko (Direkt), Ivan Kretov (Gomes), David Gradišnik (Direkt) in Alex Kovačec (Devetka Maribor). V prvem polfinalu je bil Maks boljši od Davida, v drugem pa Ivan od Alexa. Če je Maks v skupini presenetil sicer favoriziranega Ivana, pa mu v finalu ni uspelo ponoviti odličnega rezultata. Po kvalititetni igri obeh je bil Ivan na koncu le boljši z rezultatom 5:2.

Iskrene čestitke BK Gomes: njegovi člani so tako zmagali na tekmovanjih III., II., I. in mladinske lige. Izjemen klubski uspeh! Čestitke tudi vsem članom in mladincem - vsega skupaj nas je tekmovalo kar 83, kar je prav tako zelo lep uspeh.

Že to soboto pa se vidimo na članskem državnem prvenstvu v osmici in sicer v Biljardni hiši Ljubljana - Slovenska.

  

Galerija



Komentarji



« Nazaj
Lestvice
MESTO
IME
TOČKE
Maks Benko
2535
Maj Badovinac
1495
Matjaž Erčulj
1415
Roberto Bartol
1200
Svit Pavlinjek
915
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Aleš Mandič
840
Svit Pavlinjek
835
Aleksander Raišič
830
Miha Zajc
470
Aleš Pečečnik
465
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Marko Hočevar
1090
Peter Drame
885
Tomaž Varvaris
725
Dejan Arnavtovič
455
Stane Jelačin
410
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Maj Badovinac
835
Tristan Šulek
680
Svit Pavlinjek
580
Blaž Rus
405
David Gradišnik
405
Ogled celotne lestvice »
izdelava spletne strani Copyright © 2013 Biljardna zveza Slovenije