18. May, 2020

Erčulj in Kretov zaokrožila mesec Gomesa

Erčulj in Kretov zaokrožila mesec Gomesa

Tekom vikenda so tekmovanja zaključili še prvoligaši in mladinci ter tako zaokrožili prvo postkoronsko serijo. Člani so v biljardnici Break odigrali suspendiran drugi krog prve lige, mladinci pa so v biljardnici Direkt odigrali svoj tretji krog. Prvi so se v skupini 23- tih pomerili v desetki, drugi pa v skupini 10-tih v devetki.

ČLANI

Iz kvalifikacijskega dela so se v izločilne dvoboje najboljših šestnajst uvrstili Jurij Potočnik (Direkt), Matej Brajkovič (KBL), Matjaž Erčulj (Gomes), Franci Čučnik (KBL), Jasmin Čauševič (Break), Kristijan Gavze (Gomes), Boštjan Pemič (Frankie's) in Jože Marinko (BKL). Več o kvalifikacijskem delu si lahko pogledate tukaj.

V finalu sta se pomerila Matjaž Erčulj in Mitja Gradišnik (Direkt). Matjaž se je v finale uvrstil preko Klemna Gradišnika (8:4), Mateja Brajkoviča (8:5) in Boštjana Pemiča (8:1), Mitja pa preko Jurija Potočnika (8:4), Joža Marinkota (8:4) in Kristijana Gaveza (8:6). V zanimivem in borbenem finalu je bil Matjaž boljši in se z rezultatom 8:5 veselil svoje prve zmage v letošnji sezoni.

Med člani bi izpostavili še odličen rezultat Pemiča in Gaveza (oba 3. mesto) ter Jasmina Čauševiča, ki je s 5. mestom dosegel svoj najboljši rezultat v elitni konkurenci.

Več o finalni skupini si lahko ogledate tukaj.

MLADINCI

Mladincem se premor ni kaj dosti poznal. Vsi so prikazali znaten napredek in prav v veselje jih je bilo opazovati. Iz kvalifikacijskih skupin so se v polfinali uvrstili Maks Benko (Direkt), Ivan Kretov (Gomes), David Gradišnik (Direkt) in Alex Kovačec (Devetka Maribor). V prvem polfinalu je bil Maks boljši od Davida, v drugem pa Ivan od Alexa. Če je Maks v skupini presenetil sicer favoriziranega Ivana, pa mu v finalu ni uspelo ponoviti odličnega rezultata. Po kvalititetni igri obeh je bil Ivan na koncu le boljši z rezultatom 5:2.

Iskrene čestitke BK Gomes: njegovi člani so tako zmagali na tekmovanjih III., II., I. in mladinske lige. Izjemen klubski uspeh! Čestitke tudi vsem članom in mladincem - vsega skupaj nas je tekmovalo kar 83, kar je prav tako zelo lep uspeh.

Že to soboto pa se vidimo na članskem državnem prvenstvu v osmici in sicer v Biljardni hiši Ljubljana - Slovenska.

  

GalerijaKomentarji« Nazaj
Lestvice
MESTO
IME
TOČKE
Mitja Gradišnik
1885
Matjaž Erčulj
1675
Klemen Gradišnik
1525
Matej Šulek
1100
Ana Gradišnik
1060
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Kristijan Nikl
615
Bojan Uljan
520
Domen Šinkovec
310
Anel Muminović
270
Anže Kovačič
250
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Alex Kovačec
720
Blaž Rus
700
Samir Mahmutović
680
Iulian-Anatol Ermalai
430
Tomaž Rus
355
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Blaž Rus
1375
David Gradišnik
1175
Alex Kovačec
1120
Ivan Kretov
835
Alex Rojko
675
Ogled celotne lestvice »
izdelava spletne strani Copyright © 2013 Biljardna zveza Slovenije