16. October, 2022

EVROPSKO PRVENSTVO - EPILOG

Včeraj se je v prelepi in gostoljubni Thermani Laško zaključilo evropsko prvenstvo v biljardu, na katerem je nastopala tudi številčna slovenska seniorska reprezentanca.

Po tednu dni napetih bojev je bil najboljši slovenski uspeh 9-to mesto Mitje Gradišnika v osmici; solidna pa so bila tudi 17-ta mesta s strani Matjaža Erčulja (devetka) in Rada Doroslovca (strejt) ter še posebej od Aleša Kokalja (osmica) in Aleksandra Raišiča (devetka) za katera dva je to naravnost odličen rezultat, še posebej za njun prvi nastop na tovrstnem tekmovanju.

Tudi drugi naši so se srčno borili. Nekateri so tako že priborili prve pozitivne izkušnje, drugi pa so jih še pridobivali. Več o samem prvenstvu, vseh najboljših ter ostalih rezultatih si lahko ogledate tukaj.

Zahvala krovni organizaciji za dogodek, Thermani Laško za brezhibno in odlično oskrbo vseh tekmovalcev in naših fantov, firmi Kenjara za izdaten prispevek k nastopu naših in seveda vsem vam, ki ste nas zvesto spremljali in spodbujali.

Se vidimo naslednje leto.

Denis Kragolnik
Boštjan Satler