19. August, 2019

Ljubljana 9-ball Open - napoved vroče jeseni!

Ljubljana 9-ball Open - napoved vroče jeseni!

Četudi se poletna vročina počasi poslavlja, pa prav nič ne kaže, da bo biljardna jesen kaj manj vroča in vročična.

Zgolj še dober mesec nas loči do biljardnega spektakla v prestolnici Slovenije, t.j. do prvega odprtega prvenstva mesta Ljubljane v discipline devetke. In prav vsi znaki kažejo, da bo šlo za pravo poslastico.

Tekmovanje bo poteklo od 27. - 29. 9. 2019 in sicer pod organizacijsko roko Biljard kluba Ljubljana in kluba biljardistov Ljubljana ter pod gostoljubnim okriljem Biljardne hiše Ljubljana (Parmova in Slovenska). Ni odveč poudariti, da bo glavnina tekmovanja potekala v povsem novi biljardnici (BHL - Slovenska cesta), ki se kiti z vrhunsko biljardno infrastrukturo (15 biljardnih, ena Snooker in ena karambol miza) ter vso pripadajočo gostinsko ponudbo, kar seveda obljublja idealne tekmovalne pogoje.

Tekmovanje se kiti z izjemnim denarnim skladom v višini 25.000,00 eur! Da bo tekmovalna izkušnja še bolj vrhunska pa bo poskrbelo odlično vodstvo tekmovanja. Renomirana sodnika svetovnega kalibra g. Miha Vovko in g. Nikola Pešo bosta skrbela za pravilnost in profesionalnost, vodja turnirja g. Miha Zajc pa za tekoč in nemoten potek celotnega dogodka. Seveda tu doda svoj delež še osebje lokala in vsi tisti, ki bodo tako ali drugače pripomogli pri sami izvedbi.

Imenitnost izpričujejo tudi prve potrjene prijave. Že sedaj lahko občudujemo zveneča imena biljardnih legend in vzhajajočih zvezd kot so Ralph Souquet (Ger), Klent Kaci (Alb), Albin Ouschan (Avt), Fedort Gorst (Rus), Šandor Tot (Srb) in Sanjin Pehlivanović (BiH), če naštejemo samo nekatere.

Biljardna zveza Slovenije ob tej priliki izraža veliko veselje ob bližajočim se dogodkom in želi povabiti prav vse domače tekmovalce k udeležbi na tekmovanju. Če pa ne morejo tekmovati, naj si ga vsaj ogledajo. Brez dvoma gre za veliko stvar v naši neposredni bližini, ki kar kliče k obisku.

Več informacij o tekmovanju in prijava na tekmovanje tukaj.

Tako prav vse vljudno vabimo, da se tekmovanja udeležijo tako ali drugače, sami pa želimo organizatorjem in vsem partnerjem uspešno izvedbo tekmovanja.

Se vidimo konec septembra!

 

 

 

GalerijaKomentarji« Nazaj
Lestvice
MESTO
IME
TOČKE
Matjaž Erčulj
950
Simon Tomažič
680
Ana Gradišnik
485
Mitja Gradišnik
485
Denis Kragolnik
345
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Maks Benko
300
Miha Vičič Šnajdar
210
Francesca Garlatti
145
Vuk Strugar
145
Jan Slejko Ljubišič
100
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Beno Messner
500
Matej Kovač
355
Maj Badovinac
255
Marjan Bratič
255
David Slaček
180
Ogled celotne lestvice »
MESTO
IME
TOČKE
Maks Benko
2530
Blaž Rus
2485
David Gradišnik
2025
Alex Kovačec
1870
Ivan Kretov
1820
Ogled celotne lestvice »
izdelava spletne strani Copyright © 2013 Biljardna zveza Slovenije