31. October, 2022

Maju pripadel drugi krog mladinske lige

V soboto, dne 29. 10. 2022, se je v biljardnici Direkt odigral 2. krog mladinske lige. Tekmovanja se je udeležilo deset dečkov, še posebej pa nas je veselil nastop nekaterih novih mladih športnikov. Tako smo v našo družino z veseljem pozdravil Martina (8) in Žiga (10) Količa ter Makarja Fediava (14).

Iz kvalifikacijskih skupin so se v polfinali uvrstili David Gradišnik in Makar Fediaev (5:1) ter Maj Badovinac in Tristan Šulek (5:0)

V resnično kvalitetnem finalu je Maj s 6:4 ugnal svojega prijatelja in sošolca. Tretji mesti sta si razdelila Tristan Šulek in Makar Fediaev, kateri si še posebej zasluži omembo in pohvalo; fant igra biljard dva meseca, to pa je bil njegov sploh prvi nastop na sploh kakršnemkoli tekmovanju.

Peti mesti sta šli Mateju Gradišniku (9) in Borisu Doberšku (7), obema z dvema skupinskima zmagama. Prav tako izjemen rezultat za oba.

Iskrene čestitke Maju za osvojitev drugega kroga mladinske lige 2022/23, ter seveda velike čestitke vsem mladim!

Denis Kragolnik
Boštjan Satler