25. April, 2021

Obidu zadnji krog II. lige

V soboto, dne 24. 4. 2021, se je v prostorih biljardnice Break odigral zadnji krog prekinjene sezone 20/21. V prijetni družbi in okolju se je 27 tekmovalcev pomerilo v disciplini devetke. Iz kvalifikacijskega dela so se v izločilne dvoboje najboljših osem (8) uvrstili Ivan Kretov (Gomes), Miha Vičič Šnajdar (Bistrc), Bojan Uljan (Bistrc), Boštjan Obid (Bistrc), Sašo Mežek (Break), Tomaž Benedičič (Break), Joško Kuhelj (Hipodrom) in Kristijan Nikl (Direkt). V finalu sta se udarila Kuhelj in Obid, prvi si je pot utrl preko Uljana in Kretova (oba 7:1), drugi pa preko Nikla in Mežka (oba 7:6). V finalu je bil Boštjan močnejši. Z rezultatom 7:1 je premagal še Joška in se veselil ponovne zmage na zveznih tekmovanjih. Tretji mesti sta si razdelila Mežek in mladi Kretov (15). Izpostavljamo še lepe nastope naše mladinske reprezentance, ki iz tekmovanja v tekmovanja nastopa vse bolje. Več o tekmovanju si lahko ogledate tukaj. Čestitke vsem nastopajočim.

Boštjan Obid
Branislav Rojko